Atelier

Speciale kostuums voor een nieuwe productie?

Op verzoek maken wij theaterkostuums, om een aankleding van een theater of musical compleet te maken. Kostuumontwerp en uitvoering vindt plaats in ons eigen atelier.
Wij bieden de mogelijkheid tot het vermaken, repareren en verven van stoffen. De Verkleederij staat garant voor een proffesionele uitvoering en  creatieve oplossingen en  houdt rekening met ieders budget.

Onze liefde voor kostuums ziet u vooral door het oog voor detail en styling.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Aankleding theaterproducties

Laat uw hele musical-, toneel- of theatervoorstelling aankleden door De Verkleederij. Wij kunnen alle kleding voor uw theaterproductie verzorgen, binnen heel Nederland . Theaterkleding op maat noemen wij dat!

Lees verder...

Kledingverhuur gezelschappen

Op zoek naar bepaalde kledingstukken voor de musical-, toneel- of theatervoorstelling van uw gezelschap? Maak een afspraak, kom bij ons kijken en maak direct een selectie in het juiste tijdsbeeld en de sfeer van uw theaterproductie.

Lees verder...

Kledingverhuur particulieren

Op zoek naar een galajurk, een cocktailjurk, een smoking, rokkostuum of speciale kleding voor een feest of bijzondere bijeenkomst? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Kom bij ons kijken en maak een keuze uit ons ruime assortiment thema- en galakleding.

Lees verder...

De Verkleederij is:

Volledige aankleding musical-, toneel- en theaterproducties • Losse kledingverhuur voor theatergezelschappen • Kledingverhuur voor particulieren, waaronder galakleding • Theaterkleding op maat uit eigen atelier

Kom een keer langs, maak direct een afspraak: klik hier.