Kledingverhuur

Bij de Verkleederij kunt u terecht voor het huren van theater, gala en   themakleding voor aantrekkelijke prijzen.

U bent  als particulier bij ons aan het goede adres voor  o.a.: galakleding , dirndl, lederhosen, schotse kleding, disco, jaren 60,70 outfits, rock en roll, carnaval...kortom te veel om op te noemen! 

Kom eens langs op dinsdag of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Klik in het menu hieronder op de thema-links en bekijk wat wij zoal in huis hebben:

Aankleding theaterproducties

Laat uw hele musical-, toneel- of theatervoorstelling aankleden door De Verkleederij. Wij kunnen alle kleding voor uw theaterproductie verzorgen, binnen heel Nederland . Theaterkleding op maat noemen wij dat!

Lees verder...

Kledingverhuur gezelschappen

Op zoek naar bepaalde kledingstukken voor de musical-, toneel- of theatervoorstelling van uw gezelschap? Maak een afspraak, kom bij ons kijken en maak direct een selectie in het juiste tijdsbeeld en de sfeer van uw theaterproductie.

Lees verder...

Kledingverhuur particulieren

Op zoek naar een galajurk, een cocktailjurk, een smoking, rokkostuum of speciale kleding voor een feest of bijzondere bijeenkomst? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Kom bij ons kijken en maak een keuze uit ons ruime assortiment thema- en galakleding.

Lees verder...

De Verkleederij is:

Volledige aankleding musical-, toneel- en theaterproducties • Losse kledingverhuur voor theatergezelschappen • Kledingverhuur voor particulieren, waaronder galakleding • Theaterkleding op maat uit eigen atelier

Kom een keer langs, maak direct een afspraak: klik hier.