Aankleding theaterproductiesDe Verkleederij is een verhuurbedrijf voor theater- en galakleding en is gevestigd op industrieterrein Noorderveld in Wormerveer.

Wij richten ons voornamelijk op het verhuren van kleding voor theater-, musical- en toneelgroepen, omdat dit onze specialiteit is, maar als u op zoek bent naar een speciaal kledingstuk kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Daarnaast biedt De Verkleederij biedt theater- en musicalgezelschappen de mogelijkheid om voor een voorstelling de gehele aankleding of een deel ervan door hun te laten verzorgen. De volledige verzorging houdt in, dat de hele productie naar de wensen en het budget wordt aangekleed:

-overleg met regisseur/kledingcommissie m.b.t. wensen
-offerte maken
-opnemen van de maten
-doorpas + aanpassingen

Bekijk slideshows van de door ons aangekleede producties mbv het menu hieronder:

Aankleding theaterproducties

Laat uw hele musical-, toneel- of theatervoorstelling aankleden door De Verkleederij. Wij kunnen alle kleding voor uw theaterproductie verzorgen, binnen heel Nederland . Theaterkleding op maat noemen wij dat!

Lees verder...

Kledingverhuur gezelschappen

Op zoek naar bepaalde kledingstukken voor de musical-, toneel- of theatervoorstelling van uw gezelschap? Maak een afspraak, kom bij ons kijken en maak direct een selectie in het juiste tijdsbeeld en de sfeer van uw theaterproductie.

Lees verder...

Kledingverhuur particulieren

Op zoek naar een galajurk, een cocktailjurk, een smoking, rokkostuum of speciale kleding voor een feest of bijzondere bijeenkomst? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Kom bij ons kijken en maak een keuze uit ons ruime assortiment thema- en galakleding.

Lees verder...

De Verkleederij is:

Volledige aankleding musical-, toneel- en theaterproducties • Losse kledingverhuur voor theatergezelschappen • Kledingverhuur voor particulieren, waaronder galakleding • Theaterkleding op maat uit eigen atelier

Kom een keer langs, maak direct een afspraak: klik hier.