Even voorstellen:

Wij, Geesje Al en Ingrid Commandeur, zijn sinds november 2012 de trotse bezitters van " De Verkleederij".

Musical is onze gezamenlijke passie en wij spelen bij dezelfde amateur-musicalgroep. Vanuit deze gezamenlijke passie is het verzorgen van kleding voor theatergroepen ontstaan.


Geesje Al

Ik ben Geesje Al en heb altijd iets met kleding gehad. Mijn passie ligt bij het maken van kleding,nog geleerd van de oude rotten in dit vak. Ik wil me gaan specialiseren in het maken van bijzondere kostuums voor theaterstukken en musicals.

 

Ingrid Commandeur

Altijd ben ik op zoek naar  aparte kleding. Deze tic komt mij goed van pas bij het opsporen van leuke kleding voor theater en musicalproducties. Mijn theaterneus is aardig ontwikkeld zullen we maar zeggen.

 

Aankleding theaterproducties

Laat uw hele musical-, toneel- of theatervoorstelling aankleden door De Verkleederij. Wij kunnen alle kleding voor uw theaterproductie verzorgen, binnen heel Nederland . Theaterkleding op maat noemen wij dat!

Lees verder...

Kledingverhuur gezelschappen

Op zoek naar bepaalde kledingstukken voor de musical-, toneel- of theatervoorstelling van uw gezelschap? Maak een afspraak, kom bij ons kijken en maak direct een selectie in het juiste tijdsbeeld en de sfeer van uw theaterproductie.

Lees verder...

Kledingverhuur particulieren

Op zoek naar een galajurk, een cocktailjurk, een smoking, rokkostuum of speciale kleding voor een feest of bijzondere bijeenkomst? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Kom bij ons kijken en maak een keuze uit ons ruime assortiment thema- en galakleding.

Lees verder...

De Verkleederij is:

Volledige aankleding musical-, toneel- en theaterproducties • Losse kledingverhuur voor theatergezelschappen • Kledingverhuur voor particulieren, waaronder galakleding • Theaterkleding op maat uit eigen atelier

Kom een keer langs, maak direct een afspraak: klik hier.